Δωρεά - μαμούθ από τον Ντι Κάπριο: Προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στην Ουκρανία

Η Ουκρανία είναι η χώρα της γιαγιάς του

Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Την υψηλότερη δωρεά που έχει γίνει έως σήμερα στην Ουκρανία έκανε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

ντι κάπριο δωρεά ουκρανία

Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να δώρισε 10 εκατ. δολάρια στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που για 15η μέρα δέχεται τα πυρά της Ρωσίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ukrinform, η δωρεά του αστέρα του Χόλιγουντ προορίζεται και για ανθρωπιστική βοήθεια. 

Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό στον ρόλο του στον «Τιτανικό» έχει ρίζες από την Ουκρανία. Βλέποντας λοιπόν τη χώρα της γιαγιάς του να «τραυματίζεται» καθημερινά από τα ρωσικά πυρά, δε θα μπορούσε να μείνει άπραγος. 

Ουκρανία: Απομακρύνονται άμαχοι λίγο πριν τη μεγάλη μάχη στο Κίεβο

Η γιαγιά του Ντι Κάπριο γεννήθηκε στην Οδησσό, μια πόλη που επίσης βομβαρδίστηκε τις τελευταίες μέρες. Η ίδια μετανάστευσε στη Γερμανία το 1917 και εκεί γέννησε την κόρη της, τη μητέρα του ηθοποιού.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε έκκληση για στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη καθώς η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει μεγάλο αντίκτυπο στη χώρα.

Η Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας αποφάσισε μάλιστα, να ανοίξει έναν ειδικό λογαριασμό συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. 

Η δωρεά από τον 47χρονο ανακοινώθηκε από το Διεθνές Ταμείο του Βίσεγκραντ, σύμφωνα με το Polish News. Δεν είναι βέβαια, ο μοναδικός celebrity που στήριξε τον ουκρανικό λαό. 

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ έχουν κάνει ήδη την κίνησή τους, προσφέροντας 3 εκατ. δολάρια στην Ουκρανία, ενώ και το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε πως θα χαρίσει όλα τα έσοδα από τις εμφανίσεις της στις Εβδομάδες Μόδας στα θύματα του πολέμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top