Χριστίνα Παππά: Δεν έχω επαφή με τον πρώην σύζυγό μου. Είχαμε άσχημο τέλος

Τι είπε για την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν και το εγγόνι που περιμένει

Καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα το πρωί η ηθοποιός-επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον άσχημο χωρισμό που είχε με τον πρώην σύζυγο της Κλαούντιο Κολντεμπέλα αλλά και για το εγγονάκι της που έρχεται σε λίγους μήνες.

Η Χριστίνα Παππά θα γίνει γιαγιά: Πώς σχολίασε το post της Άννας Μπεζάν;

Η ίδια είπε πως δεν έχει επαφές με τον πρώην σύζυγό της «Δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δε θέλω να μιλάμε. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Και τώρα που άκουγα ότι πεθαίνει κόσμος με τον κορωνοϊό στην Ιταλία, πήρα ένα γνωστό μας και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά. Μου έχει πει κάτι όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου λέω να είναι καλά και χαίρομαι να είναι καλά». 

Η ηθοποιός μίλησε και για το εγγόνι της που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, μιας και η σύντροφος του μονάκριβου γιου της Δημήτρη, Άννα Μπεζάν, είναι έγκυος στον τρίτο μήνα.

«Είναι στον τρίτο. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου. Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο. Είχαν πάει ένα ταξίδι στο Παρίσι κι έγινε εκεί.

Είναι Παριζιάνικο το μωρό. Η κοπέλα είναι ηθοποιός. Είναι Ελληνίδα. Έχει γεννηθεί εδώ. Δεν ξέρω πολλά. Την έχω γνωρίσει. Είναι γλυκύτατο πλάσμα. Μια φωνή μαγική. Είναι πολύ ταλαντούχα, γιατί την έβλεπα σε μια σειρά που πρωταγωνιστούσε. Είναι 4 μήνες μαζί, να του κάνει το κλικ»

Χριστίνα Παππά: Το νέο βίντεο με τη μαμά της μέσα από το νοσοκομείο

Ενώ κλείνοντας είπε για την σύντροφο του γιου της, «Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top