Ευρυδίκη: «Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο κρυβόμασταν κάτω από κρεβάτια»

Συγκλονίζουν όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τη δική της εμπειρία από την εισβολή στην Κύπρο θυμήθηκε η Ευρυδίκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία

Ευρυδίκη: «Δεν έχω λόγο να διατηρήσω σχέσεις με τον Δημήτρη Κοργιαλά!»

«Ήμουν μόλις έξι ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές αλλά υπάρχουν οι μνήμες. Υπάρχουν σαν συναισθήματα, υπάρχει κάτι που με βαραίνει, υπάρχει η πίκρα, υπάρχει ο πόνος. Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια κι αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια που κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και ξεκινούσαν οι βομβαρδισμοί», είπε αρχικά. 

Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη έχει ζήσει τη φρίκη του πολέμου στην πατρίδα της την Κύπρο

«Για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες. Ο πόλεμος είναι ό,τι χειρότερο, ό,τι χειρότερο, είναι φρίκη. Μαζευτήκαμε όλα τα γυναικόπαιδα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και περιμέναμε τους άντρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται, αν ζουν, αν είναι καλά…», τόνισε η τραγουδίστρια. 

Ευρυδίκη: «Η Βίλλυ έλεγε στα παιδιά, “η μαμά Ευρυδίκη”»

Ευρυδίκη

Στη συνέχεια, η Ευρυδικη σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Το μόνο που μπορώ ίσως να πω είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν και μια άλλη εικόνα που δε γνωρίζουμε ίσως εμείς. Αυτό βέβαια, δε δικαιολογεί κάτι. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top