MasterChef Αναστασία: «Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο»

Αποκάλυψε ότι φοβάται να πάρει τον πατέρα της τηλέφωνο

Δείτε όσα είπε η Αναστασία από το MasterChef στο Breakfast@Star

Ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, αφού το πιάτο αντιγραφής που έκανε δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις

Αναστασία Ντμίτρουκ

Η Αναστασία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που γίνεται στη χώρα της, την Ουκρανία

Το πρωί της Τετάρτης, η Αναστασία Ντμίτρουκ βρέθηκε στο Breakfast@Star όπου μίλησε για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Πριν από αυτό, φανερά συγκινημένη, αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται στην πατρίδα της, την Ουκρανία. «Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη χώρα μου. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία, έχω ζήσει εκεί… δέκα χρόνων ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όλο μου το σόι εκεί… ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου, μάλιστα ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα», είπε συντετριμμένη η μαγείρισσα, αποκαλύπτοντας ότι οι συγγενείς της βρίσκονται στο Κίεβο αλλά και στην πόλη Λούτσκ. 

Αποχώρηση με κλάματα: «Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά»

Η Αναστασία μίλησε για το κλίμα αβεβαιότητας, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν οι απλοί πολίτες να αντισταθούν στα ρωσικά στρατεύματα. Όπως τόνισε, φοβάται να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της μήπως και δεν ακούσει τη φωνή του, αφού βομβαρδίζουν παντού. «Κάθε τηλέφωνο είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν θα τον ακούσω», είπε σχεδόν με δάκρυα στα μάτια.  

MasterChef 2022 Αναστασία

«Νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω… αν μπορούσα θα ήμουν κι εγώ εκεί στη μάχη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους εμψυχώνω και να τους δίνω κουράγιο», δήλωσε. Τι θα γίνει με την οικογένειά της; Όπως αποκάλυψε, οι δικοί της προσπαθούν να έρθουν στην Ελλάδα, όμως είναι δύσκολο αφού αρκετοί δρόμοι και γέφυρες έχουν βομβαρδιστεί. «Έχω σκεφτεί να ταξιδέψω μέχρι τα σύνορα της Ουκρανίας για να τους πάρω», τόνισε. 

Αναστασία Ντμίτρουκ: Ποια είναι η παίκτρια του MasterChef 2022

Δείτε όσα είπε η Αναστασία για το MasterChef 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από το παιχνίδι: «Το MasterChef ήταν μια από τις πιο έντονες εμπειρίες που έχω βιώσει στη ζωή μου. Βέβαια, ένιωβα πολύ πιεσμένη κάποιες φορές, αν κι αυτό με βοηθούσε να ξεπεράσω τον εαυτό και να γίνομαι καλύτερη», ενώ μίλησε και για το έντονο άγχος που είχε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και τη βοήθεια που δέχτηκε από τους κριτές και την παραγωγή.  «Όλο το σύνολο είναι μαγικό», είπε κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top