Η Milla Jovovich για την εισβολή στην Ουκρανία: «Είμαι συντετριμμένη»

Η 46χρονη ηθοποιός έχει καταγωγή από την Ουκρανία και τη Ρωσία

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Milla Jovovich

Η Milla Jovovich παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία με την εισβολή της Ρωσίας.

Η Milla Jovovich έγινε μαμά για τρίτη φορά!

«Η χώρα και ο λαός μου βομβαρδίζονται. Οι φίλοι και η οικογένειά μου κρύβονται», έγραψε η 46χρονη κινηματογραφική σταρ, εξηγώντας ότι έχει καταγωγή κι από τις δυο χώρες

Milla Jovovich

Η Milla Jovovich στη Μόσχα το 2017 για την προώθηση της ταινίας Resident Evil /Φωτογραφία AP Images

«Είμαι κομμένη στα δύο καθώς παρακολουθώ τη φρίκη να εκτυλίσσεται, τη χώρα να καταστρέφεται, οικογένειες να εκτοπίζονται, όλη τους η ζωή να βρίσκεται σε απανθρακωμένα θραύσματα γύρω τους», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τους οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια και δέχονται δωρεές για την Ουκρανία. 

Η Milla Jovovich έγινε μαμά για τρίτη φορά!

«Θυμάμαι τον πόλεμο στην πατρίδα του πατέρα μου την πρώην Γιουγκοσλαβία και τις τραυματικές ιστορίες που μου έλεγε η οικογένειά του. Πόλεμος. Πάντα πόλεμος. Ηγέτες που δεν μπορούν να φέρουν ειρήνη. Και πάντα, ο λαός την πληρώνει με αίμα και δάκρυα», έγραψε.

Milla Jovovich: Γέννημα-θρέμα Κιέβου

Η μητέρα της Milla Jovovich είναι από τη Ρωσία κι ο πατέρας της από τη Σερβία. Εκείνη γεννήθηκε στο Κίεβο όπου κι έζησε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80 όπου και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top