Irina Shayk: Η έκκληση στους followers της για τα θύματα στην Ουκρανία

Τους ζητά να κάνουν δωρεές και να βοηθήσουν

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες, αλλά και πρόσωπα παγκοσμίου φήμης που εκφράζουν τη αλληλεγγύη τους στον ουκρανικό λαό και ζητούν να σταματήσει η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.  

Μάλιστα, κάνουν δωρεές και προσπαθούν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια για τα θύματα του πολέμου. 

Ανάμεσά τους και η Ρωσίδα καλλονή, Irina Shayk, η οποία μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ζητά να σταματήσει ο πόλεμος. Επίσης ζητά από τους ακολούθους της να προσφέρουν δωρεές για να βοηθήσουν.

«Όχι στον πόλεμο. Θα κάνω δωρεά στην Unicef και στον Ερυθρό Σταυρό της Ουκρανίας», γράφει το μοντέλο ζητώντας από τους followers της να βοηθήσουν όλοι μέσω των links που μοιράζεται από το stories της κάνοντας δωρεές. 

«Δώστε ό,τι μπορείτε. Προσεύχομαι για ειρήνη», έγραψε στο μήνυμα που θέλησε να στείλει η Irina Shayk μέσα από ανάρτησή της με το σύμβολο της ειρήνης.

Βλέποντας τις εικόνες των ανθρώπων στην Ουκρανία κάνουν τον γύρο του κόσμου έγραψε στα Instagram stories της: «Είναι τρομερό. Σας παρακαλώ προσφέρετε έστω ένα δολάριο. Πώς μπορούμε να κοιμόμαστε, να δουλεύουμε και να λειτουργούμε όταν συμβαίνει αυτό;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top