Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ@#ει ο πεθαμένος;»

Άφωνοι Λιάγκας και Σκορδά!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Πρωινό

Με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά κι όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για τον Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος σε podcast του. Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και μία φράση που ενόχλησε τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό, λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο

Το παγκόσμιο φαινόμενο και το τρίτο φύλο στη δίκη Λιγνάδη

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών -γιατί έφερε κι ένα τέτοιο παράδειγμα- άρα λάθος κι ο παραλληλισμός. Εκτός αν αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή, σεξουαλικά εξαρτημένος».

Φαίη Σκορδά Αλέξης Κούγιας

Η Φαίη Σκορδά άκουγε με προσοχή όσα είπε στον «αέρα» ο Αλέξης Κούγιας

Ως συνήγορος του Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας, μετά από τα παραπάνω, δήλωσε τα εξής: «Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν "πεθάνει" καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι».

«Κλ@#ει ο πεθαμένος; Αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τραγουδιστές. Όλοι ασχολούνται με το τι υπερασπιστική γραμμή θα έχω εγώ. Πού το γνωρίζουν;», σχολίασε στη συνέχεια αφήνοντας άφωνους τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για την υπόθεση Λιγνάδη

«Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν με κάτι ψυχορραγήματα όπως αυτά…», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top