Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για την υπόθεση Λιγνάδη

Το post του τραγουδιστή στο Instagram

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα βρεθούν οι τέσσερις νεαροί που τον κατήγγειλαν για βιασμό. Σχεδόν έναν χρόνο προετοιμάζονται ψυχολογικά , για να σταθούν ενώπιων των δικαστικών λειτουργών και να περιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα φέρεται να έζησαν.

Την ίδια ώρα ο Σάκης Ρουβάς προκάλεσε αντιδράσεις όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» τοποθετήθηκε για το θέμα.  

«Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης και έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη. Είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς, οι οποίοι κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Κι αυτό είναι μία παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας, βοήθειας», δήλωσε ο τραγουδιστής.

H τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να πάρει θέση μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλομένους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελόντων;»

Η νέα ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς με νέα ανάρτησή του στο Instagram προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σημειώνοντας: «Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top