Linda Evangelista: Αποκάλυψε τα σημάδια της... παραμόρφωσής της!

«Δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι, κρυμμένη και μέσα στη ντροπή»

Δείτε βίντεο για τη Linda Evangelista από το Breakfast@Star

«Δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι, κρυμμένη και μέσα στη ντροπή. Απλώς δεν μπορώ να ζω με αυτό τον πόνο άλλο. Επιτέλους θέλω να μιλήσω!», δήλωσε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών.

Linda Evangelista: «Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά» - Η ανάρτηση του top model

Ο λόγος για τη Linda Evangelista, που το όνομά της μεσουρανούσε στην παγκόσμια μόδα στα 90s. Το 56χρονο σήμερα πρώην top model αποκάλυψε στον φακό του περιοδικού Peopleπόσο «μόνιμα παραμορφωμένη σωματικά» την άφησε η λεγόμενη διαδικασία κρυολιπόλησης την οποία χρησιμοποίησε αντί της λιποαναρρόφησης.

Linda Evangelista

Η Linda Evangelista υπέρλαμπρη σε πάρτι του Vanity Fair το 2007 /Φωτογραφία AP Images

Η Evangelista έκανε θεραπείες με την εν λόγω μέθοδο από τον Αύγουστο του 2015 ως τον Φεβρουάριο του 2016. Τρεις μήνες μετά, άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή γύρω από το στήθος. Ακριβώς τα σημεία που ήθελε να συρρικνωθούν αυξάνονταν ξαφνικά, με το δέρμα της  να σκληραίνει και να της αφήνει σημάδια. 

Evangelista: Υποστηρίζει όσες κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της για βιασμό

Τον Ιούνιο του 2016 επισκέφθηκε εξειδικευμένο γιατρό που την ενημέρωσε πως πάσχει από το σύνδρομο Paradoxical adipose hyperplasia (PAH), ως παρενέργεια των θεραπειών. Αυτή η παρενέργεια εμφανίζεται σε ποσοστό μικρότερο του 1% των χρηστών της θεραπείας της λιπόψυξης.

Μετά από πέντε χρόνια πλήρους απομόνωσης κι εξαφάνισης από τα φώτα της δημοσιότητας, η Linda Evangelista μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της. Έχει ήδη καταθέσει ήδη αγωγή κατά της εταιρείας αισθητικών επεμβάσεων, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια για ανεπανόρθωτες βλάβες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top