Evangelista: Υποστηρίζει όσες κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της για βιασμό

«Πιστεύω πως οι γυναίκες αυτές λένε την αλήθεια» δηλώνει

Στο πλευρό των γυναικών που έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της, Gerald Marie για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, βρίσκεται το τοπ μόντελ Linda Evangelista.

evangelista

«Όσο βρισκόμουν σε σχέση με τον Gerald Marie, δεν είχα την παραμικρή ιδέα για τις προκείμενες κατηγορίες, γι' αυτό και αδυνατούσα να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες", ανέφερε το μοντέλο στη Guardian και συνέχισε: «Τώρα τις ακούω και βάσει των δικών μου εμπειριών, πιστεύω πως οι γυναίκες αυτές λένε την αλήθεια. Ραγίζει η καρδιά μου, γιατί πρόκειται για πληγές που ίσως ποτέ να μην επουλωθούν. Σήμερα θαυμάζω το θάρρος και τη δύναμή τους να μιλήσουν ανοιχτά».

evangelista linda Marie

H Evangelista ήταν παντρεμένη από το 1987 έως και το 1993 με τον Marie, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων ‘’Elite’’ και έχει μάλιστα εκπροσωπήσει διάσημα μοντέλα όπως τη Naomi Kambel, τη Cindy Crawford, την Claudia Schiffer και άλλες.

Η επιθυμία του διακεκριμένου μοντέλου να μιλήσει ανοιχτά επί του θέματος, πυροδοτήθηκε ύστερα από ακόμα τέσσερις καταγγελίες μοντέλων σε βάρος του πρώην συζύγου της. Οι καταγγελίες σε βάρος του έχουν φτάσει συνολικά  τις εννέα.

Τον Σεπτέμβριο, εισαγγελείς στη Γαλλία ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος του Marie για τον βιασμό τεσσάρων γυναικών, μεταξύ αυτών και της Carre Otis, ένα τοπ μόντελ των ‘90s, η οποία ήταν μόλις 17 χρόνων όταν βιάστηκε επανειλημμένα το 1986 από τον ίδιο.

Να σημειωθεί ότι καμία από τις γυναίκες που έχουν καταφερθεί εναντίον του Gerald Marie, δεν έχουν κάνει λόγο για συνενοχή ή γνώση της Linda Evangelista.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top