«Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί είναι ότι είμαι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Όσα αποκάλυψε γνωστός ηθοποιός

Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε μία νέα, τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Μοθωναιος παπαγεωργιου ηλιανα

Δημήτρης Μοθωναίος: Πόζαρε γυμνός στο κρεβάτι κι έγινε viral!

«Είμαστε πολύ φίλοι με την Τόνια Σωτηροπούλου, μου έχει συστήσει και τον ατζέντη της, κάτι που δεν το κάνει κανείς. Το πιο ακραίο πράγμα που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει στη Χαβάη με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι

μοθωναιος

Ο Δημήτρης Μοθωναίος για το σοβαρό τροχαίο που είχε

«Το 2009 στα 26 είχα ένα σοβαρό τροχαίο. Με πήρε τηλέφωνο η Ρέινα Εσκενάζυ να κάνω έναν ανάπηρο, της είπα όχι και μετά από μια εβδομάδα είχα σοβαρό ατύχημα. Την πήρα και της είπα, είμαι έτοιμος. Ήμουν πεζός και με πάτησε αυτοκίνητο, με παρέσυρε» ανέφερε.

Σχετικά με την εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μικρός, ο Δημήτρης Μοθωναίος σχολίασε: «Κάποια τραύματα δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι διαπέρασα αυτό το τούνελ. Το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς ανθρώπους. Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί. Ένας που κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα πει “πω πω Θεέ μου τι έκανα” μετά από μια συνέντευξη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top