Μελίνα Μακρή: Παραμένει στη θερμοκοιτίδα ο γιος της - Το μήνυμά της

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν μια βδομάδα η τραγουδίστρια

Οι πρώτες δηλώσεις της Μελίνας Μακρή μετά τη γέννηση του γιο τους/Βίντεο: Happy Day

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν απο μια βδομάδα η Μελίνα Μακρή, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Φράνκι Λούβαρη

Μελίνα Μακρή: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!

Η Μελίνα Μακρή με τον σύζυγό της κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο - Φωτογραφία ndp

Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδο από το μαιευτήριο

Ωστόσο η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι της χωρίς τον γιο της, καθώς το νεογέννητο μωράκι της, γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε να μπει στη θερμοκοιτίδα.

Με ανάρτησή της στο instagram, η Μελίνα Μακρή ενημέρωσε τους followers της πως το μωράκι της, το οποίο ήρθε στη ζωή 20 μέρες νωρίτερα, παραμένει στο νοσοκομείο, προκειμένου να βάλει κι άλλο βάρος.

 

 

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γιατρό μου @dr.lampros.dimolenis που με την στήριξη, το κουράγιο, την ψυχραιμία και την εμπειρία του έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βίωσα το τελευταίο διάστημα…

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!», έγραψε ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top