Βαγγέλης Περρής: «Ήξερα ότι θα φύγει ο Θέμος Αναστασιάδης» 

Όσα αποκάλυψε για τον εκδότη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βαγγέλη Περρή στην Αννίτα Πάνια

Ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε στο Ανοιχτά και μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τον Θέμο Αναστασιάδη και το πόσο περίεργα ήταν όταν έφυγε από τη ζωή

Περρής κατά Μαλέσκου: «Έχω θέμα με το πλασάρισμα της συγκεκριμένης κυρίας»

«Δεν ήμασταν την τελευταία σεζόν μαζί (σ.σ. στην εκπομπή Όλα). Δεν το έχω πολυσκεφτεί, αλλά μάλλον με "βόλεψε" αυτή η απόσταση. Ναι, ήξερα ότι θα φύγει... Έρχονταν τα νέα, τα οποία ήταν κάθε φορά πιο ανησυχητικά, αλλά ξέρεις δεν τα παίρνεις πολύ υπ’ όψιν, για αυτό λέω ότι με βόλευε», είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.  

Με εξομολογητική διάθεση ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Βαγγέλης Περρής: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τον Θέμο Αναστασιάδη

«Έλεγα εντάξει είναι μια υπερβολή, θα τελειώσει κι αυτό. Είχαν περάσει κι άλλα διάφορα που είχαν συμβεί και τελείωσαν κι ήταν ψευδαίσθηση ηθελημένη. Πολλές φορές σκέφτομαι "Α αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του και θα είχε να πει κάτι". Δεν ήταν μόνο ότι γελούσαμε με τον Θέμο, αλλά είχε κι ενδιαφέρουσα πένα», ανέφερε. 

Θέμος Αναστασιάδης Βαγγέλης Περρής

Ο Βαγγέλης Περρής με τον Θέμο Αναστασιάδη που έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιανουαρίου του 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βαγγέλης Περρής-Θέμος Αναστασιάδης: Ο τσακωμός για την Τζένη Μπαλατσινού

«Το Όλα κράτησε 16 χρόνια. Ήταν όλα τέλεια μέχρι που τελειώσανε… Ο Θέμος διατήρησε πάντα τον διαφορετικό τρόπο να σκέφτεται τα πράγματα. Ποτέ δεν είχαμε σύγκρουση, γιατί μας άφηνε να κάνουμε την τρέλα μας. Με τον Θέμο συγκρουστήκαμε μια φορά γιατί είχαμε καλεσμένη την Τζένη Μπαλατσινού, εκεί κάτι στράβωσε και συγκρουστήκαμε. Δεν είχε σχέση με την Τζένη, είχε σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο που τότε ήταν ζευγάρι. Εγώ έλεγα ότι αφού της έχουμε πει ότι θα έρθει δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε, εκείνος έλεγε ότι θα την ακυρώσουμε και του είπα ότι αφού αυτό θέλει, τότε εγώ φεύγω. Τελικά ήρθε η Τζένη κι όλα μια χαρά… Η Τζένη δεν το ξέρει αυτό νομίζω, τώρα θα το μάθει», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top