Γιώργος Κωνσταντίνου: Η κόρη του, Άννα, ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Η Άννα Κωνσταντίνου είναι μια πολλά υποσχόμενη ηθοποιός που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «8 Γυναίκες» στο θέατρο Αλίκη. 

Άννα Κωνσταντίνου/Φωτογραφία: ndp

Η ίδια δεν επέλεξε τυχαία αυτό το επάγγελμα, αλλά είχε λάβει τα κατάλληλα ερεθίσματα από το οικογενειακό της περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα από τον πατέρα της και σπουδαίο ηθοποιό, Γιώργο Κωνσταντίνου.

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η κατοχή, οι έρωτες και η μάχη με τον τζόγο

«Νομίζω πως υπάρ­χει μια αρχική ανησυχία σε κάθε γονιό που μαθαί­νει ότι το παιδί του θέλει να ακολουθήσει τον δρό­μο του θεάτρου ή οποιοσ­δήποτε τέχνης. Ειδικά στον τομέα της τέχνης η επιβί­ωση κερδίζεται δύσκολα. Φυσικά, κάθε γονιός οφεί­λει να στηρίξει τις επιλογές του παιδιού του. Αυτό συνέβη στη δική μου πε­ρίπτωση», δήλωσε στην εφημερίδα Real News και στη συνέχεια αποκάλυψε αν ο μπαμπάς την κρίνει αυστηρά. 

«Όταν βρίσκομαι στη σκη­νή, το βασικό μου μέλημα είναι να υπηρετώ όσο καλύτερα μπορώ το όραμα του συγγραφέα και του σκηνοθέτη. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ αυστηρός. Ήταν πάντα υπέρ του "τα λύνουμε όλα μέσω της συζήτησης". Πότε μέσω των φωνών ή της τιμωρίας. Έχει τεράστια κατανόηση και όλες οι συμβουλές του είναι πολύτιμες. Οι μόνες φορές που γίνεται αυστηρός κριτής είναι όταν τυχαίνει να σιγοτραγουδά ένα τραγούδι από κάποιο παλιό μιούζικαλ κι εγώ δεν το ανα­γνωρίζω αμέσως».

Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα ξανά "μαζί" 43 χρόνια μετά την ταινία

Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί στην παρά­σταση «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο «Βέμπο».

Πατέρας και κόρη μαζί επί σκηνής/Φωτογραφία: ndp

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Παί­ζοντας μαζί του και μαζί με τόσους έμπειρους συ­ναδέλφους, έμαθα πολ­λά πράγματα. Πάντα μου αρέσει να δουλεύω δίπλα σε έμπειρους ηθοποιούς και να εξελίσσομαι μέσα από ης συνεργασίες μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top