Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα που έστειλε στον Snik-Οι φήμες επανασύνδεσης

Δείτε την αντίδραση του τράπερ

Έχουν ξαναφουντώσει οι φήμες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ξανά μαζί. Το πρώην ζευγάρι συγκατοικούσε πριν από έναν χρόνο για αρκετό καιρό ενώ συχνά έκανε και δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Snik από τη δική του πλευρά, στις ελάχιστες συνεντεύξεις του αναφερόταν με εξίσου γλυκό τρόπο στην Ηλιάνα ενώ σε κάποιο από τα Live stream που κάνει κατά καιρούς είχε πει πως θεωρεί ότι θα γινόταν μια τέλεια μαμά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: «Φυσικά και ήμουν πολύ ερωτευμένη»

Το τελευταίο ωστόσο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί. Αφορμή στάθηκε το follow που έκανε και πάλι ο τράπερ στο μοντέλο αλλά και τα like που κάνει ο ένας στον άλλον.

Χριστουγεννιάτικη selfie για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik / Φωτογραφία Instagram

Στο χθεσινοβραδινό Live stream του Snik, εκείνος δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες το οποίο έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που τους θέλουν και πάλι μαζί. 

«Hello players από το LA. Έτσι δε λες, players;» ακούγεται να λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik να χαμογελά στο άκουσμα της φωνής της ενώ στη συνέχεια λέει, «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top