Τζουμέρκα: Η Τζώρτζια ήταν νονά του 21χρονου Ερμή - Δριμύ κατηγορώ στο FB

«Καλό ταξίδι μου αγόρι μου», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια «Μπλε»

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Ερμή - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 21χρονου Ερμή – Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έκανε ορειβατικό σκι κοντά στο καταφύγιο των Τζουμέρκων, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγo, γλίστρησε σε δύσβατη χαράδρα βάθους 400 μέτρων.

Ερμής – Θεοφάνης Θεοχαρόπουλος

Τζουμέρκα: Θρήνος στην κηδεία του 21χρονου Ερμή - «Λύγισε» η μητέρα του

Η οικογένειά του, αλλά και φίλοι του είπαν το «στερνό» αντίο με δάκρυα στα μάτια, αλλά και ένα μεγάλο γιατί. Ανάμεσα σε αυτούς που οδήγησαν τον νεαρό πρωταθλητή στην τελευταία του κατοικία ήταν και η Τζώρτζια Κεφαλά.

Η τραγουδίστρια των «Μπλε» ήταν η νονά του άτυχου Ερμή και λίγες ώρες μετά την κηδεία του ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο μιλώντας για το «πνευματικό της παιδί».

Οι γονείς του Ερμή έμαθαν για τον θάνατό του από tweet της Πυροσβεστικής

Βέβαια, κατηγόρησε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης μιας και σύμφωνα με την ίδια έφτασαν στο σημείο πέντε ώρες αργότερα, και γενικότερα υπήρχαν πολλές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

«Καλό ταξίδι μου αγόρι μου», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Κεφαλά.

 

Να θυμίσουμε πως και η αδερφή του 21χρονου Ερμή μιλώντας στο Star κατήγγειλε πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη των Super Puma για τη διάσωσή του.

Ερμής – Θεοφάνης Θεοχαρόπουλος

«Τον βρήκε ο πατέρας του αρκετά γρήγορα, τον κρατούσε ζεστό. Είχε τις αισθήσεις του για αρκετή ώρα και μετά από τρεις ώρες που ήταν εκεί και περίμενε μετά δεν είχε ούτε τις αισθήσεις του ούτε τίποτα, του κάνανε μαλάξεις και περιμένανε το ελικόπτερο. Είχε έρθει ένα πρώτα και δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και μετά από αυτό περιμένανε και κάποια άλλη ώρα μέχρι να έρθει το επόμενο ελικόπτερο έτσι ώστε να γίνει η διάσωση», δήλωσε η αδερφή του άτυχου νέου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top