Τσιμτσιλή: Εγκλωβίστηκε στη Μαραθώνος και έμεινε 36 ώρες χωρίς ρεύμα

Η παρουσιάστρια μίλησε για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε

Με ένα μακροσκελές κείμενο η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε και εκείνη λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε την Αττική.

Η παρουσιάστρια έμεινε 36 χωρίς ρεύμα στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή με την οικογένειά της.

Μέσα από μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους τις δύσκολες ώρες που έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες. 

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι. Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω.
Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top