Αλεξάνδρου: «Είμαι το στήριγμα της Ιωάννας. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη»

«Σαν άνδρες να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας για διαφορετικό λόγο»

Η περασμένη εβδομάδα ήτα πολύ δύσκολη για την Ιωάννα Τούνη, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο.
Όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχεται κάθε μέρα κλαμένος!»

«Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ δύσκολη για όλους, όχι μόνο για μένα. Είμαι ένας άνθρωπος που εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου γενικότερα. Δεν έχει να κάνει με το αν η Ιωάννα είναι κοπέλα μου ή όχι. Πρέπει επιτέλους εμείς σαν άνδρες να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας για έναν διαφορετικό λόγο και μία συγγνώμη αρκεί.. όχι μόνο να βγαίνουμε με τσαμπουκά και μαγκιά και να το παίζουμε θιγμένοι ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις πράξεις που κάνουμε», είπε αρχικά στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ιωάννα Τούνη για 35χρονο: «Αν νιώθει θύμα ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο»

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το νεαρό μοντέλο, στη συνέχεια, ανέφερε πως υπάρχουν ακόμα κάποια άτομα που το στέλνουν το συγκεκριμένο βίντεο κάνοντάς του διάφορες προσωπικές ερωτήσεις. «Δε θέλω να σχολιάσω αυτή τη μικρή μερίδα του κόσμου που μου στέλνει το βίντεο. Την κατάσταση την έχει πάρει η Δικαιοσύνη στα χέρια της, δεν είμαστε εμείς δικαστές. Θέλω να σταθώ στους ανθρώπους που μας στηρίζουν», δήλωσε.

«Είμαι το στήριγμα της Ιωάννας, δεν το κάνω γιατί πρέπει να το κάνω ή επειδή είναι η Ιωάννα, είναι και κοπέλα. Μην αποπροσανατολιζόμαστε από το θέμα. Δεν είμαστε δικαστές, ούτε εγώ, ούτε η Ιωάννα είναι ειδική. Είναι μια δύσκολη και λεπτή κατάσταση που θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς. Θα εμπιστευτούμε τους δικηγόρους μας και τους δικαστές. Έχω αμέτρητη συμπαράσταση από τον κόσμο. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη. Για 'μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πιστεύω και στη δικαιοσύνη του Θεού», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top