Αλέξανδρα Παλαιολόγου: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο

Τι είπε για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για εκείνη.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχα ιικό φορτίο και μετέδιδα κορωνοϊό σαν τρελή»


Αυτό όμως που δε γνωρίζαμε είναι πως το «Παλαιολόγου» δεν είναι το πραγματικό της επίθετο.

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Παπαδοπούλου, το Παλαιολόγου είναι το πατρικό της γιαγιάς μου. Δεν έχει κάτι κακό το Παπαδόπουλος, απλά είμαστε πολλοί», είπε αρχικά στην εκπομπή «Ελένη».

Παλαιολόγου: «Η αγάπη μου με όλους τους συντρόφους μου ήταν μεγάλη»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια.«Στο κομμάτι της δουλειάς μου είμαι δυναμική, αλλά έχω ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Όταν αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στη ζωή μου τους  έβλεπα ως πρίγκιπες. Έχω όμως καλή σχέση με τους πρώην συζύγους μου. Θεωρούσα ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη, ότι δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Δεν ξέρω αν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες να κάνουν οικογένεια. Δεν αισθάνθηκα ποτέ έτοιμη. Είχα και κάποιες ατυχίες».

Κλείνοντας μίλησε και για τον αγαπημένο μπαμπά που έχει «φύγει» από τη ζωή. «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Είναι ο πόνος που πρέπει να τον ζήσεις… Για μένα δεν έχει πεθάνει, γιατί πεθαίνουν όσοι τους ξεχνάνε. Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί δεν τον είχα μάθει έτσι. Πήγαινα, καθόμουν δίπλα του, περνούσα κάποιες ώρες μαζί του κι όταν έφευγα από το σπίτι διαλυόμουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top