Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Ακόμα κλαίω με τα σχόλια που μου κάνει ο κόσμος»

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef στην παρέα του «Breakfast@star»

Η νικήτρια του MasterChef 5 Μαργαρίτα Νικολαΐδη λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκε στην παρέα του «Breakfast@star» και δήλωσε πως αν μπορούσε θα ήθελε να πάει και στο MasterChef 2022.

Το MasterChef 2022 κάνει πρεμιέρα- Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

«Θα ήθελα να πάω και στο MasterChef 2022, αλλά και σε όλα τα MasterChef του κόσμου. Μία φορά το ζεις. Αν πήγαινα σίγουρα δε θα ήταν το ίδιο. Θα ήθελα όμως να το ζήσω ξανά με όλα τα παιδιά που ήμουν εκεί».

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Το έπαθλο του MasterChef το ξοδεύω στο... delivery»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margarita.nikolaidi

«Το μεγαλύτερο έπαθλο για εμένα είναι η αγάπη του κόσμου. Ακόμα κλαίω με τα σχόλια που μου κάνει ο κόσμος. Για μένα ο Τζιοβάνι έπρεπε να είναι στον τελικό. Λατρεύω και τους τρεις κριτές.», ανέφερε μιλώντας για τη δική της εμπειρία στο MasterChef 5 και στη συνέχεια έστειλε το δικό της μήνυμα στους επίδοξους νέους μάγειρες: «Θα συμβούλευα τα νέα παιδιά να το ζήσουν όσο πιο πολύ μπορούν».

Θα ντυθεί νυφούλα μέσα στο 2022;

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022 δήλωσε: «Λογικά με τον Χρήστο θα παντρευτούμε μέσα στο 2022. Και οι δυο νιώθουμε σαν να είμαστε παντρεμένοι. Δε θα αλλάξει κάτι. Είναι και η πανδημία. Δεν το σκεφτόμαστε. Αν έρθει και αυτό ας έρθει, δε θα αλλάξει τίποτα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margarita.nikolaidi

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top