Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει»

Ο τραγουδιστής στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια

Ποδαρικό για το 2022 στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια έκανε ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ της Πέμπτης 6/1.

Σταμάτης Γονίδης: Βάπτισε την κόρη του παρουσία πολλών διάσημων φίλων του

Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα έγινε πατέρας, μίλησε για τον ερχομό της κόρης του, ενώ δήλωσε πως έχει μετανιώσει για λάθη του παρελθόντος.

Γονίδης

«Η κόρη μου είναι η καψούρα μου, τα παιδιά είναι ευτυχία για ένα πράγματα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι είναι για δυο εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω αυτό το παιδί λέω τι έχασα; Πόσο χαζός είμαι;» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Γονίδης στην Αννίτα Πάνια.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η πίστη του στον Θεό

«Ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω (…) Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουνε, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης για τις ιδιαίτερες... δυνάμεις του.

Για τη σχέση του με το χρήμα, ο Σταμάτης Γονίδης παραδέχτηκε: «Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top