Ιωάννα Τούνη: Φίλη της, της έστειλε καταλάθος μήνυμα που την έκραζε!

Η αποστομοτική απάντηση της influencer

Η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται σχεδόν όλα της τα προσωπικά με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 31/12/21 να μιλήσει για ένα μήνυμα που δέχτηκε από υποτιθέμενη φίλη της, η οποία την … έκραζε!

Οι θυελλώδεις έρωτες του 2021 - Ποιοι celebrities έγιναν ζευγάρι

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer έδειξε μέσω screenshot, το μήνυμα που έλαβε από αυτή τη γνωστή της, η οποία αντί μάλλον να το στείλει αλλού, μπερδεύτηκε και το έστειλε στην ίδια την Ιωάννα! 

ιωαννα τουνη

Η Ιωάννα Τούνη στο Παρίσι

Το εν λόγω μήνυμα έγραφε: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@α στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Ιωάννα Τούνη: Ταξίδι στο Παρίσι πριν την έλευση του νέου χρόνου

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη δε θα μπορούσε να μην απαντήσει στο εν λόγω μήνυμα: «Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχεις ποτέ τα πάντα ‘’τζαμπέ’’ όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνεις προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε στην ανάρτησή της αυτή: «Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top