Οι θυελλώδεις έρωτες του 2021 - Ποιοι celebrities έγιναν ζευγάρι

Βανδή - Μπισμπίκης, Τούνη - Αλεξάνδρου θα υποδεχτούν μαζί το 2022

Γεμάτη φλογερά ειδύλλια είναι η χρονιά που φεύγει. Για κάποιους celebrities το 2021 τους επεφύλασσε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, στην περίπτωση κάποιων άλλων η φιλία εξελίχθηκε σε φλερτ και το φλερτ οδήγησε σε σχέση. 

Ποιοι γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz θα περάσουν ρομαντικές γιορτές; Η απάντηση βρίσκεται στην παρακάτω λίστα: 

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Μία σχέση δυνατή 

Αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της φετινής χρονιάς. Το «κυνηγητό» των paparazzi θα λέγαμε ότι έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους.

Το love story της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη φημολογείται ότι ξεκίνησε στην Πάρο, όπου οι δυο τους συναντήθηκαν στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου. Ο ηθοποιός φλέρτάρε την τραγουδίστρια διακριτικά. 

Μέσα στο 2021 πραγματοποίησαν και την πρώτη επίσημη έξοδό τους ως ζευγάρι στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου με τα φλας να πέφτουν πάνω τους. 

Από εκεί κι έπειτα οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις διαδέχονται η μια την άλλη με τους ίδιους να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και να ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι.

Θυμίζουμε πως τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο ηθοποιός προέρχονται από έναν μακροχρόνιο γάμο. 

Η Δέσποινα Βανδή ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. 

Ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν επίσης παντρεμένος για 15 χρόνια με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο.

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή/Φωτογραφία ndp

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή/Φωτογραφία ndp

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένας θυελλώδης έρωτας

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη έχει βρει τον μεγάλο έρωτα. Μάλιστα για τα μάτια του εντυπωσιακού μοντέλου έχει «μηδενίσει» τις αποστάσεις.

Μπορεί οι δουλειές τους να βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις, εκείνης στη Θεσσαλονίκη κι εκείνου στην Αθήνα, ωστόσο η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει κάνει δεύτερο σπίτι της το αεροδρόμιο, για να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. 

Για ένα διάστημα το hot ζευγάρι έπαιζε κρυφτό. Τελικά, η «επισημοποίηση» της σχέσης τους ήρθε μέσω instagram. Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο προφίλ της φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αγκαλιά να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τα παθιασμένα φιλιά των Τούνη - Αλεξάνδρου

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους βιώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής

Στις αρχές το αγαπημένο ζευγάρι ζούσε τον έρωτά του «αθόρυβα», αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση ότι είναι μαζί διά στόματος Μαίρης, ενώ φέτος μοιράζονται την ίδια σκηνή, πρωταγωνιστώντας στο μιούζικαλ «Hair» αλλά και το ίδιο σπίτι, αφού συγκατοικούν.

«Δε νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και το θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια και Youtuber για τη σχέση της, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Τα «καυτά» φιλιά επί σκηνής/Φωτογραφία ndp

Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς: Ο  έρωτας δεν κρύβεται

Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και δεν το διατυμπανίζει, είναι ερωτευμένη. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ο άνδρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά. 

Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων είναι λίγο καιρό μαζί. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση την έκαναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο κήπος με τις αλήθειες» στο θέατρο Μουσούρη. 

Όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, προγραμματίζουν ταξίδια αναψυχής, για να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού/Φωτογραφία ndp

Λάουρα Νάργρες - Χρήστος Σαντικάϊ: Οι φίλοι που έγιναν ζευγάρι 

Full in love είναι η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ. Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του με τη σχέση του να κρατά αρκετούς μήνες. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν εξομολογηθεί δημόσια τον έρωτά τους. Ένας έρωτας που γεννήθηκε μέσα από μία δυνατή φιλία. Οι δυο του έκαναν παρέα. Εκείνος την έβλεπε ερωτικά από την αρχή, ενώ εκείνη εκτιμούσε το γλυκό αγόρι που είχε μπροστά της. 

«Αρκετές φορές πάνω στην κουβέντα του είχα πει ''η γυναίκα που θα είναι δίπλα σου θα είναι πολύ τυχερή'', αλλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα ήμουν εγώ αυτή. Σε ένα διήμερο που είχαμε πάει με την παρέα, ένιωσα μία οικειότητα με τον Χρήστο. Μερικές μέρες μετά ήμασταν μαζί», είχε εξομομολογηθεί η Λάουρα στο περιοδικό ΟΚ!

«Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για τη Λάουρα. Για εμένα είναι όλα πηγή έμπνευσης και προφανώς και η Λάουρα», είχε δηλώσει πρόσφατα για την αγαπημένη του ο Χρήστος Σαντικάϊ.

Οι δυο τους έχουν κάνει το επόμενο βήμα, αφού ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Μια πηγαίνει ο τραγουδοποιός στο σπίτι της παρουσιάστριας και μια έρχεται εκείνη στο δικό του. Φήμες τους θέλουν να έχουν βρεθ ήδη κουμπάρο για τον γάμο τους! 

Χρήστος Σαντικάϊ - Λάουρα Νάργες

Χρήστος Σαντικάϊ - Λάουρα Νάργες/Φωτογραφία ndp

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top