Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη

Η συγκινητική έκπληξη των συναδέλφων της

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, αφού τα πράγματα στην επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει τους γονείς του Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη: Επιβεβαίωσε τη συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή


Η παρουσιάστρια – youtuber είναι ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή και μάλιστα το ζευγάρι έχε κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε πώς… στόλισε το νέο της σπίτι 


Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη σκηνή αφού πρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ «HAIR». Πριν από λίγες ημέρες, η Μαίρη είχε τα γενέθλιά της, έκλεισε τα 37, και οι συνάδελφοί της τής ετοίμασαν μία έκπληξη.

Της πήγαν μία τούρτα και έσβησε τα κεράκια on stage! «Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου αλλά με τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου! BOO-037 🎈σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κάθε χρόνο! Με τιμάτε και με δυναμώνετε! Μου είπαν κάνε μια ευχή πριν σβήσεις τα κεράκια κι ευτυχώς που μου έφτιαξαν δυο τούρτες μπας και χωρέσω τις ευχές. Θέλω του χρόνου να μην έχουμε κάνει τεστ για να βρεθούμε, να μην φοράμε μάσκες, να μην κρατάμε αποστάσεις, να μην χάνονται τόσοι άνθρωποι καθημερινά, να μην είμαστε τόσο διχασμένοι, να μην φοβόμαστε τόσο, να μην αγχωνόμαστε τόσο…θέλω του χρόνου να αγκαλιαζόμαστε ξανά ελεύθερα ♥️ • [ η παράδοση είναι η @adalivitsanou να μου φτιάχνει τις τούρτες μου αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της 🥲] [Θα έχουμε να τρώμε μέχρι του χρόνου 😜 mairiboomer joke alert] [μετρημένοι στα δάχτυλα πολύτιμοι φίλοι μου, είσαστε θησαυρός!♥️]», έγραψε η ίδια στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top