Γνωστή ηθοποιός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες»

Όσα ανέφερε μια από τις αγαπημένες του κοινού σε συνέντευξή της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου στην εκπομπή της ΕΡΤ

Έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο της εδώ και πολλά χρόνια, ενώ μιλάει ανοιχτά για πολλά θέματα που απασχολούν την ίδια αλλά και την επικαιρότητα

Μαριάννα Τουμασάτου - Το ξέσπασμα της ηθοποιού για τη νέα γυναικοκτονία 

Ο λόγος για τη Μαριάννα Τουμασάτου που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για τη συμπεριφορά που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο σίριαλ Αν υπήρχες θα σε χώριζα, όπου επίτηδες σε κοινές σκηνές του δε σταματούσε να μασάει… τσίχλα. 

Η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος

Έλενα Ακρίτα: Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Τουμασάτου

«Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός δεν είναι καπρίτσιο, να μη μασάνε τσίχλα κι έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες, δε θα υπογράψω. Ότι ήταν να πω το είπα κι ότι κατάλαβε κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς μεγαλώνοντας, αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή με αρνητικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα την έβγαζε την τσίχλα», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε σε σεξιστικό σχόλιο με τον καλύτερο τρόπο

«Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέω ότι εμένα δεν με πείραξε ποτέ κανείς… μπορεί να έτυχε, να ήσουν τυχερή, να μην άρεσες, μπορεί χίλια δυο», ανέφερε ξεσπώντας για τη στάση κάποιων συναδέλφων της στο ζήτημα των παρενοχλήσεων και των κακοποιήσεων. Για το ενδεχόμενο άτομα που βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη σε υποθέσεις που σχετίζονται με το metoo, να επιστρέψουν στην ηθοποιία, συμπλήρωσε η Μαριάννα Τουμασάτου: «Πιστεύω ότι άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για την παραβίαση του FIR άλλων ανθρώπων και δεν έχουν μετανοήσει δε νομίζω ότι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία».

Δείτε όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τα καθημερινά σίριαλ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top