Έλληνες celebrities που νόσησαν από κορωνοϊό

Ο Αϊβάζης χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ η Σκορδά κόλλησε δύο φορές

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά στο Πρωινό για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που ήρθαν αντιμέτωποι τους τελευταίους μήνες με τον κορωνοϊό. Κάποιοι από αυτούς ξεπέρασαν τον ιό σχετικά ανώδυνα, άλλοι πάλι δεν έκρυψαν το γεγονός ότι ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής τους.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Μιλάγαμε και μέσα σε 2 ώρες διασωληνώθηκε»

Επώνυμοι που νόσησαν από κορωνοϊό

 

Γιάννης Αϊβάζης

Ο Γιάννης Αϊβάζης τα βρήκε «σκούρα» με τον κορωνοϊό, αν και είχε εμβολιαστεί. «Ήξερα ότι έκανα το εμβόλιο ώστε αν το περάσω, να το περάσω πιο ελαφριά. Όχι ότι θα ήμουν άτρωτος. Ξέρω από πού κόλλησα. Εγώ κόλλησα και κόλλησα τη Μαρία μετά. Και η Μαρία το παιδί. Πήγαμε να πιούμε έναν καφέ με έναν φίλο, τον ανεβάζω στη μηχανή και είχαν αρχίσει συμπτώματα. Κολλήσαμε. Εγώ δεν αρρωσταίνω γενικά», 

Η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς, καθώς τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν χαμηλά. «Είχα χαμηλό οξυγόνο. Είχα έναν περίεργο πονοκέφαλο. Το βράδυ αισθανόμουν χάλια. Ήρθε σπίτι η Μαρία, αφήσαμε ένα γράμμα στη μικρή και πήγα στο Σωτηρία. Είσαι μόνος σου. Είναι κάτι που δε μπορεί να καταλάβει ο κόσμος.».

Με κορωνοϊό ο Νίκος Βουρλιώτης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NiVO (@nikosvourliotis)

 

Νίκος Βουρλιώτης

Ένας ακόμα επώνυμος που μολύνθηκε από τον ιό είναι και ο Νίκος Βουρλιώτης. Την αποκάλυψη έκανε ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «The Black Bachelor», Λευτέρης Ελευθερίου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν πήγε στο πλατό της εκπομπής ο ηθοποιός είπε:

«Εγώ καλά είμαι. Η ταινία βγαίνει και ο NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες του The Black Bachelor είναι στο σπίτι του με κορωνοϊό και δεν μπορούσε να είναι κοντά μας στην πρεμιέρα. Έτσι για να δούμε λίγο πόσο κοντά μας είναι αυτό με τον κορωνοϊό».

Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Νοσεί με κορωνοϊό η δημοσιογράφος του STAR

 

Κορωνοϊός: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που κόλλησαν τον ιό

Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Η δημοσιογράφος του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία νοσεί με κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, μίλησε πριν από λίγες μέρες μέσω skype στην εκπομπή Happy Day για το πώς κόλλησε τον ιό, καθώς και για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. «Γύρισε η κόρη μου από το σχολείο με ένα συνάχι. Θεωρώ ότι είναι ένα συνάχι που προ covid δε θα του δίναμε καμία σημασία. Της έκανα κάθε μέρα self test για να είμαι σίγουρη. Βγήκε θετικό, την πήγα να κάνει rapid το οποίο βγήκε επίσης θετικό και εκεί σήμανε συναγερμός».

«Έχεις τέτοιο πόνο στις αρθρώσεις και τα κόκκαλα που δε μπορείς να περπατήσεις να πας μέχρι το μπάνιο. Τώρα είμαι στην ανοσμία και αγευσία, είμαι λίγο στη ζαλάδα, κάποια στιγμή μούδιασε το δεξί μου χέρι και όλη η δεξιά μου πλευρά. Ο άντρας μου δεν κόλλησε η κόρη του κόλλησε δυστυχώς, αλλά το πέρασε ελαφρά», επεσήμανε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

 

Φαίη Σκορδά

Από τα πρώτα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που νόσησε με κορωνοϊό ήταν η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» κατάλαβε ότι είναι φορέας του ιού όταν έκανε το τεστ, αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα. Λίγους μήνες μετά νόσησε και δεύτερη φορά. 

Covid-19 update: Όλοι οι Έλληνες διάσημοι που νόσησαν από κορωνοϊό

 

 

Γιώργος Μαυρίδης

Μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις ήταν εκείνη του Γιώργου Μαυρίδη. Ο παρουσιαστής είχε πολύ βαριά συμπτώματα και χρειάστηκε να δώσει την προσωπική του μάχη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Όταν ο εφιάλτης πέρασε, μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την περιπέτεια που του άλλαξε τη ζωή. Παράλληλα, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, η οποία τον πέρασε πιο ελαφρά από τον ίδιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη δε γλίτωσε από τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια νόσησε στις αρχές Απριλίου. Μάλιστα, ενημέρωνε και τους followers της στο Instagram για τα συμπτώματα αλλά και τη δυσάρεστη εμπειρία της στην καραντίνα. 

Μάκης Κατσανέας: Καταγγέλλει δύο σκηνοθέτες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

 

 

Γιώργος Χρανιώτης

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι η ίδια και ο λίγων μηνών γιος τους νοσούν από κορωνοϊό. Λίγα 24ωρα μετά με μία μακροσκελή ανάρτηση κι ο ηθοποιός ενημέρωσε τους followers του ότι δεν τη… γλίτωσε, καθώς κόλλησε και ο ίδιος. 

 

Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά νόσησε πρόσφατα με κορωνοϊό

Ντέπυ Γκολεμά

Μέσω ανάρτησής της στο Facebook η Ντέπυ Γκολεμά γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η γνωστή τηλεκριτικός νόσησε τέλη Οκτωβρίου. «Δε μπόρεσα να πω όχι στον κορονοϊό. Θετική λοιπόν και αισιόδοξη. Φυσικά εμβολιασμένη», είχε γράψει στη λεζάντα.

 

Γιώργος Σαμπάνης

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και του Γιώργου Σαμπάνη και μάλιστα λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον στις 19 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εμφανίσεις του ωσότου αναρρώσει πλήρως.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πήγε στο Μεξικό - «Τον είδα με τα μάτια μου»

 

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρασε πρόσφατα κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής μετά το τέλος της περιπέτειάς του σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση είχε αποκαλύψει πως φοβόταν μήπως διασωληνωθεί και δεν προλάβει να πει στον γιο του όσα ήθελε.

 

O δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου νόσησε από κορωνοϊό και είχε ήπια συμπτώματα

Σπύρος Λάμπρου 

Ανάμεσα σε αυτούς που νόσησαν από κορωνοϊό ήταν και ο Σπύρος Λάμπρου. Ο δημοσιογράφος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star», ανέφερε πως είχε ήπια συμπτώματα, αλλά βρισκόταν για μέρες απομονωμένος σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του, όπου η οικογένειά του, του έφερνε φαγητό. 

Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι νόσησε με κορωνοϊό

 

 

Νίκος Βέρτης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε πριν από λίγες μέρες και ο Νίκος Βέρτης, όπως έγινε γνωστό στα social media από το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή είναι καλή, ωστόσο οι εμφανίσεις του ακυρώνονται για το ερχόμενο σαββατοκύριακο. 

 

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο φονικός ιός ταλαιπώρησε και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον ιό και αρχικά παρέμενε σπίτι, όμως στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό», όπου μπήκε σε θεραπεία με υψηλή ροή οξυγόνου, καθώς εκτός από υψηλό πυρετό, αντιμετώπιζε και δύσπνοια. Λίγες μέρες μετά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας καταφέρει να νικήσει τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top