Το post του Χρήστου Κιούση για τον Παναγιωτόπουλο μετά το τέλος των Αρβύλα

Τι είπε στην κόρη του μετά από την καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο

Έπειτα από τις αποκαλύψεις για revenge porn εις βάρος μιας κοπέλας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από τους «Ράδιο Αρβύλα».

Αντώνης Κανάκης: Ακυρώνει το Βινύλιο – Σταματάει το «Ράδιο Αρβύλα»;


Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Χρήστος Κιούσης θέλησε να πάρει θέση για όσα συνέβησαν, κάνοντας ένα post στα InstaStories. «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα», έγραψε ο παρουσιαστής. 

Κύμα οργής στα social media κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το post του Χρήστου Κιούση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ηλικία, η καταγωγή, οι Αρβύλα και το revenge porn


Νωρίτερα, είχε διαβεβαιώσει στον «αέρα» των «Ράδιο Αρβύλα» πως δε γνώριζε τίποτα για το θέμα σημειώνοντας: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρόνων, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δε θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου, πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω. Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δε θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο (σ.σ. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς)».

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για το τέλος της συνεργασίας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα - Η ανακοίνωση Κανάκη

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δυσάρεστες κι απίστευτες ημέρες. Τα έχουμε χαμένα, Είμαι σε σύγχυση ο λόγος μου δε θα είναι δομημένος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δε θα είναι από εδώ και πέρα στην εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο στον Κώστακη και φαινόταν ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί και δεν ήθελε να μου το πει… Υπήρχε στα social media ένα δημοσίευμα στο οποίο έκανε κάτι που δεν… Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν άνθρωποι και σαν εκπομπή τα μισούμε και τα πολεμάμε.», είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής, ανακοινώνοντας παράλληλα το τέλος της συνεργασίας τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top