Μαίρη Μηλιαρέση: Τα καλλιστεία, το διαζύγιο και το πρόβλημα υγείας

Σε ηλικία 57 χρόνων επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη Φάρμα

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Μαίρης Μηλιαρέση

Όταν ακούμε το όνομα της Μαίρης Μηλιαρέση το μυαλό μας πάει στο «Ρουκ Ζουκ» μιας και το παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία για τρία ολόκληρα χρόνια, από το 1994 έως το 1997, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Πριν αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, η Μαίρη είχε στεφθεί Β’ Αναπληρωματική Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1983.

Μαίρη Μηλιαρέση

Στη συνέχεια, έκανε διαφημίσεις για την τηλεόραση και τα περιοδικά της εποχής, ενώ το 1985 ο Νίκος Ζερβός γυρίζει την ταινία «Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων», στην οποία πρωταγωνίστησε. Αργότερα, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στο τραγούδι, μέχρι που το 1994 ήρθε το «Ρουκ Ζουκ» και έτσι έγινε ευρέως γνωστή στο κοινο.

Ο γάμος, η κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη και το διαζύγιο 

Το 1996 παντρεύτηκε τον Κώστα Λαζαράκη με τον οποίο απέκτησε την κόρη της, Σοφίνα. Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Η Μαίρη μεγάλωσε μόνη της την κόρη της, η οποία ονειρευόταν να σπουδάσει χορό. Όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών άρχισε να χορεύει hip hop στους δρόμους της Αθήνας. Αργότερα κατάλαβε ότι της αρέσει εξίσου και η υποκριτική.

Η Μαίρη Μηλιαρέση με την κόρη της, Σοφίνα Λαζαράκη

Η Μαίρη Μηλιαρέση με την κόρη της, Σοφίνα Λαζαράκη


Η αποχή από την τηλεόραση και οι τηλεπωλήσεις

Η Μαίρη Μηλιαρέση αποφάσισε να είναι δίπλα στην κόρη της και να τη δει να μεγαλώνει. «Τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα τη Σοφίνα (σ.σ. την ηθοποιό και χορεύτρια Σοφίνα Λαζαράκη) και η πρόταση που είχα από το Mega ήταν για να κάνω πρωινό. Για να κάνω όμως πρωινό, έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω το απόγευμα. Εγώ μόλις είχα το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να αφήσω το παιδί μου, που μόλις το έχω γεννήσει, να μεγαλώσει μόνο του. Με νταντάδες, με γιαγιάδες, με θειάδες και δεν ξέρω κι εγώ με τι… Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μία στιγμή ότι θα αφήσω το παιδί. Όταν το παιδί μου μεγάλωσε και πήγε στον παιδικό σταθμό, δεν μπορούσα να ξαναμπώ μέσα στη δουλειά. Δεν έχω τις άκρες, τις παρέες… Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον χώρο και τις γνωριμίες. Εγώ εξαφανίστηκα», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μαίρη Μηλιαρέση: Ο λόγος που έφυγε από την τηλεόραση

Μαμά και κόρη είναι... κολλητές!

Μαμά και κόρη είναι... κολλητές!

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου»

Τα τελευταία χρόνια έχοντας αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά, διατηρεί club restaurant ενώ ασχολείται με το τηλεμάρκετινγκ για την ανακατασκευή πραγμάτων που βρίσκει στα σκουπίδια, όπως η ίδια λέει.

Το πρόβλημα υγείας της Μαίρης Μηλιαρέση 

Η 57χρονη παρουσιάστρια είχε μιλήσει δημόσια το 2011 για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. «Ως εκ θαύματος έβγαλα το θυρεοειδή μου και ανακάλυψα ότι ήταν κακοήθεια! Έκανα μια θεραπεία με ιώδιο, κλείστηκα μέσα για κάποιες μέρες. Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έχω κάτι που δε θα μπορώ να ξεπεράσω. Ήταν κάτι που ανακάλυψα τυχαία… ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν μετά! Τώρα είμαι μια χαρά! Έφυγα για διακοπές ενάμισι μήνα, ξεσάλωσα, έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου και τώρα είμαι έτοιμη για δουλειά», είχε δηλώσει η  Μαίρη Μηλιαρέση. 

Μαίρη Μηλιαρέση

Η συμμετοχή στη «Φάρμα»

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε τη Μαίρη Μηλιαρέση στη  «Φάρμα». Όπως είχε πει η ίδια πριν την είσοδό της στο παιχνίδι είπε «ναι» μιας και η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μία πρόκληση για εκείνη.

Οι 18 παίκτες της Φάρμας: Ο Ψωμιάδης, ο Γαρδέλης και οι άλλοι

Μαμά και κόρη είναι... κολλητές!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top