Μαίρη Μπάρκουλη: «Την κοπάνησα από το νοσοκομείο» – Έξαλλη η Καινούργιου

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της

Η Μαίρη Μπάρκουλη αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης να αποχωρήσει από το νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κάτσει ακόμη μια ημέρα μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε.

Το πρωί της Πέμπτης, η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη φυγή της από το νοσοκομείο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Μαίρη Μπάρκουλη: Ποιο είναι το πρόβλημα που έχει με την υγεία της

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις» δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Μπάρκουλης: To μήνυμα μετά την εισαγωγή της μητέρας του στο νοσοκομείο

«Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει» ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαίρη Μπάρκουλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top