Μάρα Δαρμουσλή: Βραδινή έξοδος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της

Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Μάρα Δαρμουσλή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο τον Σεπτέμβριο του 2020 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και σεφ, Βασίλη Τσατσάκη. 

Μάρα Δαρμουσλή: «Θέλω να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού»

Τώρα διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και είναι στα καλύτερά της. Η Μάρα Δαρμουσλή μάλιστα έκανε και μια βραδινή έξοδο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη που μαγειρεύει ο σύζυγός της.

Περιμένει να γεννήσει μέσα στον Ιανουάριο και ως τότε κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού. Σε πρόσφατη συνέντευξη, μάλιστα που έδωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου, αποκάλυψε πως δε γνωρίζει το φύλο του μωρού της, γιατί θέλει να είναι έκπληξη για εκείνη.

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει ήδη έναν γιο στην εφηβεία, τον Άγγελο για τον οποίο είχε αποκαλύψει και σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ: «Όσο να‘ ναι δεν είναι εύκολο γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση. Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες, οπότε δε συναντιούνται εύκολα».

Η Μάρα Δαρμουσλή με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη

Σοφία Τσαλαπάτη-Έλλη Αγγελιδάκη-Μάρα Δαρμουσλή-Φελίσια Λαπάτη

Σοφία Τσαλαπάτη - Έλλη Αγγελιδάκη - Μάρα Δαρμουσλή - Φελίσια Λαπάτη

Έλλη Αγγελιδάκη-Μάρα Δαρμουσλή-Αννίτα Ναθαναήλ

Έλλη Αγγελιδάκη - Μάρα Δαρμουσλή - Αννίτα Ναθαναήλ

Κώστας Γκάγκος - Βασίλης Τσατσάκης - Μάρα Δαρμουσλή - Αννίτα Ναθαναήλ - Έλλη Αγγελιδάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top