Η Μάλφα για τον θάνατο της μητέρας της: «Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που θα προβληθεί απόψε μέσα από την ΕΡΤ φιλοξενήθηκε η Μπέσσυ Μάλφα και, όπως βλέπουμε, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές όταν έχασε τη μητέρα της και έπαιξε στο θέατρο.

Μάλφα - Σκιαδαρέσης: Η 24χρονη κόρη τους ποζάρει χωρίς μαγιό

«Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου. Τη θυμάμαι ως πολύ σημαντική μέρα γιατί ήταν 7.20 ή 6.20 που μου είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ότι “εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε, έλα να πιούμε ένα καφεδάκι”. Τους είπα ότι θα έρθω για το καφεδάκι. Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη. Ήρθε και ο αδερφός μου με αγάπη», είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

μπεσσυ μάλφα

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια/ NDP

«Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για εμένα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της, η Μπέσσυ Μάλφα εξήγησε τι την ενοχλεί περισσότερο στους ανθρώπους: «Με ενοχλεί όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, όταν είναι αγενής και κυνικός. Αν σου πω ιστορίες από το θέατρο, θα σου πω ότι αυτούς τους λυπάμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top