Πάνω από όλα μπαμπάς ο Δημήτρης Λάλος: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη του

Η κόρη του Μαθιού από τον Σασμό έχει την ονομαστική της εορτή

Η συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου στο «Breakfast@star»

Μπορεί ο Δημήτρης Λάλος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής να έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αλλά ο σημαντικότερος για εκείνον είναι αυτός του πατέρα.

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» από τη σειρά «Σασμός» είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου. Ο έρωτας του ζευγαριού επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο πριν από πέντε χρόνια, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη του.

Δημήτρης Λάλος: Νέα βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου, σε πρόσφατη έξοδό τους στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός της έχει μεγάλη αδυναμία και όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Breakfast@star» όταν ρωτήθηκε για εκείνη: «Η κόρη μου είναι καταπληκτική. Την απολαμβάνω κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι είναι χαζομπαμπάς. Μπαμπάς σίγουρα».

Δημήτρης Λάλος: Η καταγωγή, η σύζυγός του και η αδυναμία στην κόρη του

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Νικολάου το κλίμα στο σπίτι είναι εορταστικό μιας και η μικρή έχει την ονομαστική της εορτή και ο διάσημος μπαμπάς της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, παράλληλα ευχήθηκε και στον αγαπημένο του μπαμπά.

«Χρόνια πολλά. Αγίου Νικολάου σήμερα και γιορτάζουν η κόρη μου και ο πατέρας μου. Γιορτάζω κ γω» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή του στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top