Αναστασοπούλου: «Με προσβάλλει που με παίρνουν τηλέφωνο μόνο για το #metoo»

Η ηθοποιός συζητήθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες

Δείτε τη συνέντευξη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο MEGA Καλημέρα

Είναι πολυταλάντη αφού ασχολείται με την υποκριτική, το τραγούδι, την τηλεόραση αλλά και την όμορφη οικογένειά της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Η Κυρία Επιθεώρηση, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της, τη σχέση με τις κόρες και τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο, αλλά και το ότι ένιωσε να προσβάλλεται που όλοι της ζητούν να μιλήσει για το θέμα τον καταγγελιών στο θέατρο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το παλεύω με την υγεία μου»

«Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Βίωσα τον κορωνοϊό, έκανα τέσσερις μετακομίσεις, είχαμε και τις φωτιές του καλοκαιριού, και τα παιδιά μου ήταν κοντά», είπε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν από τις ηθοποιούς που μίλησαν για το ελληνικό #MeToo

Σχετικά με το ελληνικό #MeToo είπε: «Δε μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών, σχεδόν με προσβάλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα, αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μια θέση στην τηλεόραση».

«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying για το οποίο εγώ σκοπεύω να μιλήσω πάλι κάποια στιγμή ακόμα κι αν μου στοιχίσει κι άλλο. Δεν είμαι ικανοποιημένη που παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα», πρόσθεσε σχετικά με το ίδιο θέμα. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία από το νέο της σπίτι!

«Είμαι πάρα πολύ καλά με την ακοή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάνεις και την ισορροπία σου. Έκανα μια βίαιη πλύση με ορό και για ενάμιση μήνα είχα υπερακουσία. Άκουγα τη φωνή μου στο κεφάλι μου υπερβολικά δυνατά», δήλωσε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της.

Φώτης Μπερνάντο Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο Φώτης Μπερνάντο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Θέατρο Πέτρας το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας για τις κόρες της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε ότι: «Η μικρή μου κόρη είναι 3 ετών και η μεγάλη θα γίνει 6 ετών. Έχουν καταλάβει ότι είμαι ηθοποιός, τραγουδάνε, παίζουν. Η μικρή μου κόρη τραγουδάει πάρα πολύ και πολύ ωραία. Με τα παιδιά επικοινωνούμε τα πράγματα όπως τα λέμε σε φίλους». 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η έκπληξη από τον σύζυγό της και η συγκίνησή της

«Στον σύντροφό μου θαυμάζω πολλά. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, είναι ταγμένος σε αυτό που κάνει, δεν έχει κόμπλεξ, είναι πολύ όμορφος μέσα κι έξω», σημείωσε σε σχέση με τον σύντροφό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top