Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία από το νέο της σπίτι!

Η οικογένεια μόλις μετακόμισε

Σε νέο σπίτι μετακόμισε πριν από μερικές εβδομάδες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά!

Η ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη εξαιτίας αυτής της νέας αρχής και θέλησε να ανεβάσει μία τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά της!

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο,  να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί κρατώντας στους ώμους τους τις κόρες τους Λυδία και Ηλέκτρα.

«Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με πολύ αγωνία, μακριά ο ένας απ’ τον άλλο για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το σπίτι των ονείρων μας… Κάθε μέρα όμως όσο δύσκολη κι αν ήταν οραματιζόμασταν τη μεγάλη εικόνα, Αυτή την εικόνα. Να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ενωμένοι και αγαπημένοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν σ’αυτο το ταξίδι. Και ήσασταν πολλοί. Φίλοι παλιοί και άνθρωποι που έγιναν φίλοι με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η διαδικασία της μετακόμισης φυσικά δεν ήταν εύκολη ούτε για εκείνη αλλά ούτε και για τον σύζυγό της αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν άφηναν πολύ ελεύθερο χρόνο. Τώρα όμως που έχουν όλα τακτοποιηθεί, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να το γιορτάσει με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top