Δέσποινα Βανδή: Πώς ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη - Η γνωριμία στην Πάρο

Στο εξοχικό του Λάκη Λαζόπουλου η πρώτη επαφή

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης σε τρυφερά τετ α τετ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό - Βίντεο Alpha

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα και δεν το κρύβουν! Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός απολαμβάνουν τη σχέση τους, όπως φαίνεται και στις κοινές βραδινές εξόδους τους που πλέον διαδέχονται η μία την άλλη. 

Βανδή - Μπισμπίκης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Βανδή - Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης σε τρυφερά τετ α τετ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Το παρασκήνιο αυτού του θυελλώδους έρωτα αποκάλυψε πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της λαμπερής τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ! Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ ευτυχισμένη και σίγουρη για τα συναισθήματά της:

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δε λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δε διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν», είπε. 

Ακρίτα για Βανδή - Μπισμπίκη: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λογοδοτήσουν

Η γνωριμία και η πρώτη επαφή στην Πάρο

Η γνωριμία τους έγινε στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης φέρεται να ήταν εκείνος που τη διεκδίκησε δυναμικά στην πρώτη τους επαφή από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λυδίας Πολίτη στο ΟΚ!

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και η αντίδρασή του

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως, καθώς χρειαζόταν χρόνο. Εκείνος, όμως, δεν εγκατέλειψε. Επέμεινε και χωρίς πίεση, αλλά με σεβασμό κατάφερε να κλέψει την καρδιά της.

Βανδή Μπισμπίκης εμφάνιση

«Όσο η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον Βασίλη Μπισμπίκη καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δε δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη»,  αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Όσον αφορά το επόμενο βήμα στη σχέστη τους μπορεί να μη θέλουν ακόμη να κάνουν, ωστόσο έχουν σκοπό να συμπορευτούν μαζί στη ζωή.

«Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δε θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτα με μεγάλη ειλικρίνεια, όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δε θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν για τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα», ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top