Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Απέφευγα την επαφή μαζί του»

Τι είπε η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Ρένια Λουιζίδου.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια στους Απαράδεκτους, είχαμε παίξει και στο θέατρο μαζί τη δεκαετία του ’90. Το να σκέφτομαι τον Πέτρο στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δε θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ. Μόνο η ιδέα ενός ανθρώπου ότι είναι στη φυλακή.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ήταν ένας άνθρωπος με δύσκολη συμπεριφορά και δύσκολη διαχείριση.

Ήταν τα πρώτα του βήματα, οπότε ήταν πιο ελεγχόμενη η κατάσταση. Υπήρχαν όμως δείγματα ότι δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας έντονος, ακραίος χαρακτήρας. Όλες οι εκφάνσεις του είναι πολύ μεγάλες, και οι καλές του. Με νεύρα, εντάσεις. Για μένα είναι too much.
Για να κρατήσω τα καλύτερα από τη συνεργασία μας, από κάποιο σημείο και μετά απέφευγα την επαφή. Είχα την τύχη να μπορώ. Είχα αλλού δουλειά και δεν είχα την ανάγκη…» είπε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top