Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση

«Και να είχα κολλήσει κορωνοϊό, θα το ξεπερνούσα. Δε φοβάμαι»

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» για λόγους υγείας και αντικαταστάθηκε από άλλη ηθοποιό.

Κάποιοι θεώρησαν ότι η γνωστή ηθοποιός κόλλησε κορωνοϊό και αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να παίζει στο θέατρο. Η ίδια μίλησε στο «Πρωινό» και απάντησε πρώτη φορά για το τι ακριβώς συνέβη.

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε ξαφνικά από τη θεατρική παράσταση

«Είχα λίγο πυρετό, αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορωνοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά. Δεν ανησύχησα, πήρα την αγωγή μου. Δε φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια, αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλά δεν πρόσεξα. 

Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δε θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα» είπε χαρακτηριστικά.  


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top