Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε το «ναι» στη Χίσπλοπ και θα παίξει στο Νησί 2

Η συνέντευξη του ταλαντούχου ηθοποιού στο «Breakfast@star»

Ιδιαίτερα ευτυχής είναι αυτή την περίοδο ο Γιάννης Στάνκογλου μιας και ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Κάθισε στη θέση του σκηνοθέτη για πρώτη φορά.  

Γιάννης Στάνκογλου: Η σύλληψη στα 16 και οι τρεις μέρες στη φυλακή

Ο Γιάννης Στάνκογλου έβαλε την υπογραφή του φέτος στην παράσταση Killer Joe του Tracy Letty και το χάρηκε. 

«Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετώ μια παράσταση. Μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ δημιουργικό. Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρό μου, αλλά τα όνειρα δε σταματούν ποτέ. Προτιμώ να με συμβουλεύουν άνθρωποι που δε βλέπουν πολύ θέατρο», είπε στην εκπομπή «Breakfast@star».

Γιάννης Στάνκογλου

«Είναι κουραστικό να κάνεις ταυτόχρονα τηλεόραση και θέατρο, αλλά όταν ανεβαίνεις στη σκηνή τα ξεχνάς όλα. Έχω περισσότερο την κωμωδία στη ζωή μου. Κάνω αστεία και πειράζω τον κόσμο», πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο Στάνκογλου όταν στεναχωριέται το «ρίχνει» στον χορό 

Κάτι που δε γνωρίζαμε για εκείνον είναι πως αν συμμετείχε στο Dancing with the Stars οι υπόλοιποι θα τα είχαν βρει.. σκούρα.

«Μου αρέσει πολύ ο χορός και τα τελευταία χρόνια που δε χορεύει ο κόσμος αυτό με στενοχωρεί. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν έχω χρόνο είναι να χορέψω».

Σε ό,τι αφορά την απόφασή του να γίνει ηθοποιός ανέφερε: «Έγινα ηθοποιός γιατί μου αρέσει που στο θέατρο. Πρέπει να είναι σε εγρήγορση όλο σου το είναι και έχεις αμεσότητα με τον κόσμο».

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως η Βικτόρια Χίσλοπ τον προσέγγισε για το «Νησί 2» και πως με χαρά του θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς. «’Εχω μιλήσει με τη Βικτόρια Χίσλοπ για τη συμμετοχή μου στο  «Νησί 2» και έχουμε πει το πρώτο ''ναι''».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top