Γιάννης Στάνκογλου: Η σύλληψη στα 16 και οι τρεις μέρες στη φυλακή

Η συνέντεξη του ηθοποιού στον Αρναούτογλου και το «The 2Night Show»

Εξομολογητική διάθεση είχε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος χαρακτήρισε τον εαυτό του «άγριο νιάτο» μιας και στην εφηβεία του είχε συλληφθεί 3-4 φορές.

«Με είχε πιάσει η αστυνομία 3-4 φορές, από κάτι γήπεδα, άστα τώρα… Με έχουν δέσει για εξακρίβωση στοιχείων έξω από το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μας δένουν 30-40 άτομα, μας βάζουν μέσα στην κλούβα, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα, απλά για εξακρίβωση στοιχείων. Για κακή μου τύχη μας πηγαίνουν στο ΑΤ του Περισσού. Εκείνη την ώρα περνούσε ο πατέρας μου απ΄έξω και πήγαινε από το ένα καφενείο στο άλλο. Κοιτάζει πάνω και με βλέπει μέσα με άλλους 40. Ήμουν 16 χρόνων», είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show».

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει ακρότητες που ντρέπομαι να πω»

Ο ηθοποιός μίλησε και για τις τρεις μέρες που βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο μίας ταινίας στην οποία έπαιξε, τον «Θανατοποινίτη».

Γιάννης Στάνκογλου

«Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού ζήτησαν από τον σκηνοθέτη Αντώνη Κόκκινο να παίξω στην ταινία τους και το έκανα με μεγάλη χαρά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Στα γυρίσματα μέσα στη φυλακή ένιωθα τα βλέμματα των κρατούμενων στην αρχή να με σκανάρουν. Ήταν ένας άλλος κόσμος, είχε μία τρελή καθαρότητα. Ένιωθες ότι σε σκανάρανε. Είχα την τύχη να έχω καλές σχέσεις, μου φέρανε μέχρι και τσίπουρο από μήλα, που φτιάχνουν εκεί μέσα. Γνώρισα τον αρχηγό και μου λέει να πάω τουαλέτα στο κελί του. Βγαίνοντας μου λέει εσύ είσαι λες κι είσαι εδώ μέσα χρόνια. Δε σε κοιτάζουν, όπως άλλους εδώ. Γυρνάω και του λέω ''άσε μας ρε φίλε που εδώ και δέκα λεπτά που περπατάμε, νιώθω το π…ι σου''».

 «Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, περπατούσα στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών. Ακούω μια μουσική, ανοίγω την πόρτα και ήταν κάπου 14 κρατούμενοι, που είχε ο καθένας το δικό του μουσικό όργανο. Ήταν σαν μια μυσταγωγία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top