Βανδή - Μπισμπίκης: Τι δήλωσε ο Κονταρός για τα... κουμπαράκια του

Το τραγούδι που αφιέρωσε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη

Full in love είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις όλο και πυκνώνουν και πλέον η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Η πιο πρόσφατη βραδινή τους έξοδος ήταν το βράδυ του Σαββάτου, όπου πήγαν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Μανώλη Κονταρού και του Γιώργου Τσαλίκη.

Βανδή - Μπισμπίκης: Η νέα βραδινή έξοδος στα μπουζούκια

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή 

Οι δύο καλλιτέχνες κάλεσαν στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή και εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους, ερμηνεύοντας κάποιες από τις επιτυχίες της.

Ανάμεσα σε αυτές και το τραγούδι «Στην Αυλή του Παραδείσου» το οποίο αφιέρωσε στον σύντροφό της και εκείνος με τη σειρά του έδειξε να απολαμβάνει την ερμηνεία της.

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και η αντίδρασή του

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με το ερωτευμένο ζευγάρι.
«Μας τίμησαν και περάσαμε καλά. Όποιος είναι με ωραία γυναίκα, οι υπόλοιποι τον ζηλεύουν. Και τους δύο τους ξέρω πολύ λίγο. Με την Δέσποινα γνωριστήκαμε στην εκπομπή στο Mega. Τον Βασίλη μου τον γνώρισε η Δέσποινα. Είμαστε καλοί φίλοι, αυτό να κρατήσετε», δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός.

Δέσποινα και Βασίλης πήγαν στο καμαρίνι του καλλιτέχνη και έβγαλαν μία φωτογραφία μαζί του. «Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου, που με τιμήσατε», σχολίασε ο Μανώλης Κονταρός, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν από πού προέκυψε η… κουμπαριά ή αν είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλον.

Βανδή - Μπισμπίκης επισκέφτηκαν τον Μανώλη Κονταρό στο καμαρίνι του και φωτογραφήθηκαν μαζί

Βανδή - Μπισμπίκης επισκέφτηκαν τον Μανώλη Κονταρό στο καμαρίνι του και φωτογραφήθηκαν μαζί
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top