Σαντικάι: Η απάντηση στη Μεϊμαρίδη μετά την ερώτησή της «Τι ράτσα είναι;»

Όσα είπε ο τραγουδιστής για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης όταν η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και η Μάρα Μεϊμαρίδη τη ρώτησε για τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι «Τι ράτσα είναι;».

λάουρα νάργες χρήστος σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες κι ο Χρήστος Σαντικάι σε νυχτερινή τους εμφάνιση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;», ρώτησε τη Νάργες

Σήμερα, Παρασκευή, η κάμερα της εκπομπής του «Πρωινού» συνάντησε τον Χρήστο Σαντικάι και ο τραγουδιστής απάντησε για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε.

Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα Νάργες αποτελεί για εμένα πηγή έμπνευσης»

«Δεν το άκουσα live κατ’ αρχάς. Μου το είπαν μετά… Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα προφανώς. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό κλίμα να αγαπώ τους ανθρώπους και αυτά τα σχόλια που άκουγα από μικρός, είναι σαν να υπάρχει ένα οικογενειακό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από την άλλη. Δε φυτεύεται μέσα μου αυτό ώστε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με κάποιον. Είναι σαν να μην το άκουσα. Κρατάω μόνο τα καλά. Είναι σαν να μην το ‘πε η κυρία Μάρα. Τη συγχωρώ», είπε ο τραγουδιστής.

Από την άλλη πλευρά, εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Χρήστου Σαντικάι, Ανδρέας Τσαμπούκος.

«Αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι ντροπή! Τεράστια ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα δημόσια στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάποιος να πει μια τέτοια κουβέντα. Εν έτει 2021 να λέμε τέτοιους χαρακτηρισμούς;», είπε ο μάναζερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top