Μάρα Μεϊμαρίδη: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;», ρώτησε τη Νάργες

Όσα έγιναν στην εκπομπή Super Κατερίνα

Το τελευταίο  διάστημα η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι ζευγάρι! Την ώρα που η παρουσιάστρια μιλούσε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μάρα Μεϊμαρίδη παρενέβη ζητώντας να μάθει ποια είναι η καταγωγή του καλλιτέχνη.

Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα Νάργες αποτελεί για εμένα πηγή έμπνευσης»

H Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι

H Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι

«Αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι; Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να της εξηγήσει ποιος είναι ο Χρήστος Σαντικάι υπενθυμίζοντας τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ύμνους του Πάσχα που τραγουδούσε στην παιδική του ηλικία.

Ατύχημα για τη Μάρα Μεϊμαρίδη - Τι έπαθε η συγγραφέας;

Η Μάρα Μεϊμαρίδη λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε ρωτώντας χαρακτηριστικά: «Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;». Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε και πάλι τον λόγο παρακαλώντας τη να μη λέει τέτοια. «Τι με βαράς κι εσύ καλέ; Να μάθω από πού είναι. Ελληνας;», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη, με τη Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως ο σύντροφός της κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ακόμη ήταν δυο ετών.

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά προφανώς», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Οχι, το Σαντικάι μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες», ανέφερε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top