Η Mαρίνα Καλογήρου μετακόμισε στα Χανιά με τον γιο της

«Στο τέλος θα καταλήξω σε καμιά σπηλιά στην Ανάφη!»

Η Μαρίνα Καλογήρου, η Ίριδα από τη σειρά Κομάντα και Δράκοι, είναι σίγουρα η πιο μποέμ ηθοποιός, αφού έχει επιλέξει έναν απλό και εναλλακτικό τρόπο ζωής για εκείνη και τον γιο της. 

Μαρίνα Καλογήρου: Ο θάνατος του συζύγου της, ο νέος έρωτας & η ζωή χωρίς ΤV

 

 

Τι κι αν τη βρίσκει η φετινή τηλεοπτική σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της επιτυχημένης σειράς, εκείνη επέλεξε να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στα Χανιά με τον γιο της.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Μαρίνα ακολουθεί τα βήματα της Ίριδας, μιας σύγχρονης γυναίκας που αποφασίζει να αφήσει πίσω της μια καλά «στρωμένη» ζωή για να βρει την αληθινή ευτυχία δίπλα στον γκουρού, Μπάμπα Μπομπ. 

Μαρίνα Καλογήρου: Η νέα ζωή και η δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Η ίδια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφού όπως έχει πει πολλές φορές, δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της και αρνείται πεισματικά να αγοράσει.

«Δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει ποτέ τηλεόραση. Μόνο όταν περιμένω σε κάποιο κατάστημα που έχει οθόνη στους τοίχους! Δε μου αρέσει καθόλου η φασαρία της τηλεόρασης. Οι διαφημίσεις και όλα αυτά. Εγώ όλες τις δουλειές μου τις αντιμετωπίζω σαν ταινίες και έτσι θέλω να τις βλέπω. Κάποιες από τις δουλειές μου δεν τις έχω δει ποτέ. Κάποιες άλλες τις ζητούσα τότε σε DVD. Τώρα, φαντάζομαι, θα μπορώ να τις δω κάποια στιγμή στο Διαδίκτυο», σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ.

 

 

Όπως σχολίασε η Μαρίνα Καλογήρου στο bovary.gr στην ερώτηση: Ο χρόνος που περνά είναι σύμμαχος ή εχθρός; Εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Από τη μία λες γίνεσαι πιο ώριμος, πιο σοφός, από την άλλη, όμως, μειώνονται οι αντοχές σου και η ζωή έχει γίνει τόσο απαιτητική. Η καθημερινότητα, δηλαδή. Δεν εξυπηρετεί καθόλου τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Με βλέπω όλο και να απομακρύνομαι από τον πολιτισμό. Στο τέλος θα καταλήξω σε καμιά σπηλιά στην Ανάφη!

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top