Γονίδης: «Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο γιατί δεν έχει μέσα τον χιμπαντζή»

«Δόξα τω Θεώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δυο μήνες»

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν, το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση.

Γιατί κάθε χρόνο εγώ ας πούμε κάνω το αντιγριπικό, το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπαντζή, το ξέρουμε αυτό. Το Johnson δεν έχει, τι εννοώ μέσα, δε ξέρω από ιατρική, μελέτησα και είδα ότι δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπαντζή, αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε... Δόξα τω Θεώ εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δυο μήνες, αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», είπε στις νέες του δηλώσεις ο Σταμάτης Γονίδης αναφερόμενος στα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

γονιδης

Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο γιατί δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή»

Η στήριξη του Σταμάτη Γονίδη στον Άρη Σερβετάλη

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον σάλο που προκλήθηκε μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος, καθώς δεν επιθυμεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Άρης Σερβετάλης: Ψάχνουν ηθοποιό να τον αντικαταστήσει στον «Ρινόκερο»

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τα μαυρίλα που αφήσαν κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι, αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα, που έχουν ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται τον Θεό. Τι να πω, του βγάζω το καπέλο. 

Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δε μπορώ να συνεχίσω, δε μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει» είπε ο Σταμάτης Γονίδης στην κάμερα του Πρωινού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top