Ρούλα Ρέβη: Η απάντησή της στη συγγνώμη του Αρναούτογλου

Λύθηκε η παρεξήγηση

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τη Ρούλα Ρέβη μέσα από την εκπομπή του «The 2Night Show» ύστερα από κάποιες δηλώσεις που έκανε η ίδια και είχε δείξει την ενόχλησή της για τον Γρηγόρη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δε μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσων ετών είμαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Γρηγόρης το βράδυ της Δευτέρας είπε: «Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον».

Η γνωστή φωτογράφος άκουσε τα λόγια του παρουσιαστή και δέχτηκε τη δημόσια συγγνώμη του, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε γρήγορα περαστικά, μιας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νοσεί από κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top