Ελένη Κοκκίδου: Ο λόγος που ποτέ δεν έκανε παιδιά

Η ηθοποιός έδωσε μία νέα αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την επιλογή της να μείνει μόνη της, τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, τη σκέψη που την τρόμαξε, το bullying για τα κιλά και τον λόγο που βρήκε «καταφύγιο» στο φαγητό.

Ελένη Κοκκίδου: «Νομίζω ότι θα πάθουμε σοκ αν σταματήσει η "Μουρμούρα"!»

«Μεγάλωσα σε αστική οικογένεια, αλλά με ενδιέφεραν οι λαϊκοί άνθρωποι, με αυτούς έκανα παρέα, γιατί ήταν αυθεντικοί. Δεν έκανα επανάσταση, αλλά μέχρι κάποια ηλικία ζούσα και μια κρυφή ζωή που δεν την ήξεραν οι γονείς μου. Ο εσωτερικός μου εαυτός πέρασε δύσκολα, γιατί στη οικογένειά μου δεν καταλάβαιναν την καλλιτεχνική μου φύση. Βασανίστηκα μέσα μου, μέχρι να βρω τη θέση που μου αναλογούσε στη ζωή», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

ελενη κοκκιδου

Η Γυναίκα της Πάτρας - Επιστρέφει θεατρικά με την Ελένη Κοκκίδου

«Ήθελα και ήταν να έχω οικογένειά, αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Έτσι δεν έκανα οικογένεια όταν ήταν ο καιρός μου. Κατόπιν δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίο να συγκλίνουν οι ζωές μας. Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή είναι καλό παιδί, για να κάνω παιδιά μαζί του. Μου πήρε χρόνο, αλλά ξεπέρασα το τραύμα. Έχω μάθει να ζω μονή μου και να είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στεναχωριέμαι. Τρόμαξα όταν σε ένα χωρισμό μου πέρασε η σκέψη πως θα ήθελα να σκοτώσω κάτι που αγαπούσε εκείνος, συγκεκριμένα το ζώο του. Επειδή εκείνος με χώρισε, ήταν φευγαλέο και σκέφτηκα, ''κοίτα να δεις ο άνθρωπος που θα του έρθει η σκέψη της εκδίκησης ή του κακού'', ωστόσο απώθησα τη σκέψη, αλλά μου έκανε εντύπωση που μου πέρασε από το μυαλό. Όταν είσαι σε μεγάλη απελπισία, είσαι ικανός για το οτιδήποτε. Δεν έχω ενοχές, γιατί τη σκέψη μου, καθώς είμαι ηθοποιός και μπορώ να το παίξω στη σκηνή, οπότε δεν το κάνω στη ζωή μου. Μου συνέβησαν πολλές απώλειες και δυσάρεστα γεγονότα και η αντίδραση μου ήταν να πιαστώ από το φαγητό», πρόσθεσε η Ελένη Κοκκίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top