Good Job Nicky: Ο γιος Πάριου - Αλιμπέρτη υποψήφιος για την Eurovision

Οι νέοι λατρεύουν τη μουσική και την αισθητική του

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Στούντιο 4 για την Eurovision 2022

Ο 25χρονος καλλιτέχνης Good Job Nicky ή αλλιώς, Νικόλας Βαρθακούρης, είναι ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, και είναι ένας από τους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022.

 

Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Eurovision 2022

«Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα 40 υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο, επέλεξε τα πέντε που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, με αλφαβητική σειρά, είναι οι: Amanda Georgiadi (Amanda Tenfjord), Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou is.

Από την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους. Η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες από επιτροπή της ΕΡΤ».

Ποιος είναι ο Good Job Nicky

Ο νεαρός καλλιτέχνης ήρθε με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, το στιλ και την ιδιαίτερη αισθητική του, να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα στη εγχώρια – και όχι μόνο- μουσική σκηνή.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε με την επιτυχία «January 8th» και αμέσως ανέβηκε στην κορυφή των charts. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Οι μελωδίες και η αισθητική του «Fo Sho» και του «Clouds», που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια κάνουν ήδη μεγάλη επιτυχία.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης, για πολύ καιρό έκρυβε από την οικογένεια του ότι ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και περίμενε υπομονετικά μέχρι να νιώσει καλλιτεχνικά ώριμος για να ανακοινώσει το οτιδήποτε. Βέβαια, από πολύ μικρή ηλικία το ταλέντο του ήταν ευδιάκριτο, όπως εξομολογείται ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος.

Σοφία Αλιμπέρτη: Το τρυφερό στιγμιότυπο στη συναυλία του γιου της

Ο Good Job Nicky έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Τη μουσική την αποδέχτηκα ως σκοπό μου. Πάντα μου ψιθύριζε, πάντα μου το έλεγε, αλλά δεν ήθελα το ακούσω. Την πρώτη φορά που το άκουσα με ωριμότητα ήταν στα 16 μου».

Ο νεαρός Νικόλας χαρακτηρίζεται ως υπερδραστήριο παιδί. Έπαιζε για πολλά χρόνια μπάσκετ και θεωρεί πως η εμπειρία του με το άθλημα αυτό ήταν καθοριστική για να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Μένει μακριά από ναρκισσισμούς και θέλει να θαυμάζουν τη μουσική του και όχι τον ίδιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top