Γιώργος Λιανός: Ξέσπασε για τον κορωνοϊό - «Είναι προσωπικό δεδομένο»

O παρουσιαστής του Survivor αρνείται να απαντήσει αν έχει κορωνοϊό

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει στον Sfera 102,2, την Πέμπτη, εξαιτίας των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον θέλουν να νοσεί από κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά ότι «χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα, το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορωνοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δενβγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω» είπε εκνευρισμένος ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top