«Δεν ξέρω αν κάναμε καλά που επιλέξαμε να μην προβάλλονται οι σειρές μας»

Όσα είπε ένας από τους γνωστότερους δημιουργούς της μικρής οθόνης

Δείτε τη συνέντευξη του Μιχάλη Ρέππα στο Πάμε Δανάη!

Φέτος υπογράφει σεναριακά την κωμική σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, ωστόσο μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, του ανήκουν δύο από τις πιο ιστορικές σειρές της τηλεόρασης, οι Τρεις Χάριτες και το Δις Εξαμαρτείν

Μιχάλης Ρέππας: «Τον τελευταίο καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου»

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ρέππα που μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, λέγοντας αρχικά: «Τη ζωή μας ο Θανάσης κι εγώ δεν την προγραμματίζουμε. Πάντοτε πηγαίναμε όπως το έφερνε το πράγμα. Έλεγα στο Θανάση Παπαθανασίου πάντα ότι οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα δεν είναι θέατρο, αλλά σίριαλ. Ότι συνέβη στο θεατρικό, το ίδιο συμβαίνει και στην τηλεοπτική μεταφορά, μόνο που τώρα εντάσσονται τεράστια πακέτα κωμικής δράσης».

Θανάσης Παπαθανασίου Μιχάλης Ρέππας

Ο Θανάσης Παπαθανασίου κι ο Μιχάλης Ρέππας είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της τηλεόρασης, του θεάτρου αλλά και του σινεμά! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Πριν 14 χρονιά η αφομοίωση των Αλβανών στην Ελλάδα ήταν κάτι πρόσφατο. Πλέον οι Αλβανοί είναι μέσα στη ζωή μας. Tο έργο αυτό καταγραφεί τα εθνικά μας ελαττώματα και την ελληνική νοοτροπία. Τα ελαττώματα της ελληνικής νοοτροπίας δε μειώνονται, δόξα τω θεό για εμάς τους ανθρώπους του χιούμορ».

«Οι Τρεις Χάριτες ήταν η αρχή μας. Ό,τι είμαστε δημιουργήθηκε μέσα από αυτό το σίριαλ. Το Δις εξαμαρτείν είναι μια ιστορία αγάπης και είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη ανάμνηση», σημείωσε για τις πρώτες επιτυχίες τους στο Mega.

Μιχάλης Ρέππας: «Μετάνιωσα τη διαφήμιση με τις Τρεις Χάριτες!»

«Είχαμε επιλέξει να μην προβάλλονται οι σειρές μας γιατί θεωρούσαμε ότι φθειρόμασταν χωρίς κέρδος. Δεν είμαι σίγουρος αν κάναμε καλά... Με τον Θανάση δεν έχουμε πολλές καλλιτεχνικές διαφωνίες. Οι χαρακτήρες μας δεν ταιριάζουν και τσακωνόμαστε. Δεν τσακωνόμαστε ποτέ την ώρα του γυρίσματος. Συνήθως μαλώνουμε την ώρα του γραψίματος», πρόσθεσε.

Μιχάλης Ρέππας

Ο Μιχάλης Ρέππας γράφει και παίζει στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Για το κίνημα metoo απάντησε: «Είχαμε ακούσει για κάποιους ότι μπορεί για παράδειγμα να είναι “γυναικάδες”, όμως αυτά που καταγγέλλονται είναι σοβαρά αδικήματα. Δεν έχω απομακρύνει ηθοποιό από θίασο μου, έχω σκεφτεί όμως να το κάνω. Δεν είμαι συγκρουσιακός άνθρωπος. Έχω μετανιώσει μια-δυο φορές που δεν απομάκρυνα κάποιον από τον θίασο».

Μιχάλης Ρέππας: Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας που ζει με δανεικά

Για τις οικονομικές απολαβές και τις δυσκολίες που βίωσε, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Δεν έχω χρυσοπληρωθεί από την τηλεόραση. Έχω απλώς πληρωθεί καλά. Η τηλεόραση με έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Μίλησα για τα οικονομικά μου προβλήματα μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top