Μιχάλης Ρέππας: Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας που ζει με δανεικά

Τα τελευταία 8 χρόνια

Ρέππας: Ζω με δανεικά από των Παπαθανασίου - Αντωνόπουλου

Γνώρισε την επιτυχία όσο λίγοι δημιουργοί, με ταινίες και σίριαλ που αγαπήθηκαν και παίζονται μέχρι σήμερα. Ο λόγος του καταιγιστικός, τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον, όπως και οι διάλογοι που έγραψε στην τηλεόραση και στο θέατρο.

 Ο Μιχάλης Ρέππας άνοιξε το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό You κάνοντας έναν απολογισμό της καριέρας αλλά και της ζωής του.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τα τελευταία 8 χρόνια ζει με δανεικά.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Τηλεόραση βλέπετε; Ποια είναι η άποψή σας για τα σημερινά προγράμματα;

Βλέπω μόνο ενημερωτικές εκπομπές. Και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερες από αυτό που ήταν πριν 10 χρόνια.

Θεωρείτε επιτυχία το γεγονός ότι οι σειρές σας παίζουν ακόμα σε επανάληψη;

Οι «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν» δεν παίζονται γιατί τα έχουμε απαγορεύσει εμείς. Ωστόσο, ο κόσμος τα θυμάται και τα αγαπάει. Και βασικά τις «Τρεις Χάριτες». Πράμα που μας χαροποιεί και μας δικαιώνει.

Τριάντα χρόνια συνεργασίας με τον Θανάση Παπαθανασίου, υπήρχαν ποτέ διαφωνίες;

Πολλές διαφωνίες. Άπειρες διαφωνίες. Τα πρώτα χρόνια είχαμε σχεδόν μόνο διαφωνίες. Τώρα πια λιγόστεψαν  και οι διαφωνίες και η έντασή τους.

Πολλοί πιστεύουν ότι ενδεχομένως κρατήσατε «κομπόδεμα». Ισχύει;

Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Μισώ τα κουτσομπολιά και ιδίως αυτού του τύπου. Τι να απαντήσω; Ότι με κατέστρεψε η γραφειοκρατία του υπουργείου Περιβάλλοντος (όταν έχτιζα αυτό το δεύτερο σπίτι) και εδώ και 8 χρόνια με ζουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με δανεικά που δεν ξέρω πότε θα τους τα επιστρέψω. Ακόμα και να πω κάτι τέτοιο, όλοι αυτοί οι κακόβουλοι που λένε ότι έχω κομπόδεμα θα πουν ότι λέω ψέματα. Ζω χάρη σε αυτούς  τους δυο, είναι απίστευτο το ποσό που πληρώνω κάθε χρόνο στην Εφορία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top